Print this page

To Mein Shiff 1 στον Ο.Λ.Η.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 1 Οκτωβρίου το δεύτερο προγραμματισμένο «home port» του κρουαζιεροπλοίου Mein Shiff 1 που επιβίβασε και αποβίβασε συνολικά 4.000 επιβάτες για λογαριασμό της εταιρείας TUI Cruises. Το πλοίο προσέγγισε το λιμάνι στις 3.00 πμ και παρέμεινε προσδεδεμένο στην προβλήτα IV -V έως τις 11:00 μμ, οπότε και αναχώρησε.

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά στο νέο σύγχρονο τερματικό σταθμό κρουαζιέρας που κατασκευάστηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία στην προβλήτα IV-V. Αποτελεί μια υποδομή της οποίας η έλλειψη είχε διαπιστωθεί τα προηγούμενα χρόνια και συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση συνολικά των δυνατοτήτων του λιμανιού και της πόλης του Ηρακλείου ενώ ταυτόχρονα θα συνδράμει τα μέγιστα στην προσέλκυση κρουαζιέρας.

Η Διοίκηση του Οργανισμού ευχαριστεί θερμά όλους, όσους με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος και δεσμεύεται για την διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών και υποδομών του λιμανιού σε όλους τους τομείς δραστηριότητας.

Read 942 times