Εν Πλω 2017

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το 4ήμερο εκδηλώσεων «Εν Πλω 2017» που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών για 4η συνεχή χρονιά, με την ενεργό συμπαράσταση και χορηγία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Στη συνδιοργάνωση συμμετείχε και η Περιφέρεια Κρήτης, ενώ οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στήριξε την διοργάνωση και συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της προβλήτας του μικρού Κούλε από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου. Στο περίπτερο του Οργανισμού τράβηξε την προσοχή των επισκεπτών το διαδραστικό όχημα που δημιουργήθηκε απ’ το ΙΤΕ, όπου με φόντο εντυπωσιακές εικόνες του λιμανιού, μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν και ενημερώθηκαν περαιτέρω για τις δραστηριότητες του Οργανισμού μέσω πληροφοριακού υλικού που διανεμήθηκε δωρεάν.

Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων απεύθυνε χαιρετισμό μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος κος Απόλλωνας Φιλιππής , τονίζοντας ότι ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου αναλαμβάνει και στηρίζει πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το λιμάνι και το ρόλο του και δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες του Ηρακλείου να το επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν ποικίλες εκδηλώσεις. Το περίπτερο του Οργανισμού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος Βασίλης Λαμπρινός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κος Μαρίνος Παττακός και πλήθος κόσμου.

Το λιμάνι αγκάλιασε και φέτος αυτή τη γιορτή, με σκοπό να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια, την πρόληψη και την αναψυχή στη θάλασσα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο των φουσκωτών σκαφών, να κάνουν θαλάσσιες βόλτες, να παρακολουθήσουν την παρουσίαση εντυπωσιακών ελιγμών από χειριστές jet ski και να απολαύσουν τις μουσικές εκδηλώσεις.

Read 256 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας