Αντιπροσωπεία της Β5 Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΟΛΠ Α.Ε.

Αντιπροσωπεία της Β5 Διεύθυνσης Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων με χώρες Κεντρικής & Νότιας Αμερικής, Υποσαχαρικής Αφρικής & Ασίας του Υπουργείου Εξωτερικών με επικεφαλής τον Πρέσβη κ. Κων/νο Οικονομίδη, o οποίος συνοδευόταν από τον κ. Κων/νο Δασκαλόπουλο, Γραμματέα ΟΕΥ Α΄ και την κα Δέσποινα Τζόβα, Ακόλουθο ΟΕΥ, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΟΛΠ Α.Ε. και είχε συνάντηση γνωριμίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Capt. Fu Chengqiu και ανώτατα στελέχη της Διοίκησης της Εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν τα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει στο λιμάνι του Πειραιά τα τελευταία χρόνια καθώς και η εξέλιξη του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας. Επίσης πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με θέματα και δυσκολίες που προκύπτουν κατά την ανάπτυξη των εργασιών του λιμένος.

Read 857 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς