Επίσημη επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας Mr. Ζou Xiaoli στις εγκαταστάσεις της ΝΕΖ Περάματος

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Κίνας Mr. Ζou Xiaoli στις εγκαταστάσεις της ΝΕΖ Περάματος όπου και ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Captain Fu Chengqiu και στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε.

Ο κ. Πρέσβης παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις εργασίες στο δεξαμενισμό του πρώτου πλοίου στη νέα μεγάλη πλωτή δεξαμενή “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΙΙ” και ενημερώθηκε για την πρόοδο των επενδύσεων που προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και σε αυτή τη σημαντική λιμενική δραστηριότητα.
Ο Captain Fu Chengqiu επεσήμανε τις μεγάλες αναπτυξιακές εξελίξεις που δρομολογούνται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη με την υλοποίηση των εκτεταμένων εργασιών βελτίωσης των υποδομών.

Read 809 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς