Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΘ ΑΕ μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο διοίκησης του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Κωνσταντίνος Μέλλιος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτριος Μακρής ευχαρίστησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία τους και ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. «Παρά τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, η ΟΛΘ ΑΕ παρουσιάζει σήμερα υψηλή κερδοφορία, ισχυρή ρευστότητα και μηδενικό δανεισμό. Με τη διαδικασία της ιδιωτικοποίησής της να εισέρχεται στο τελικό στάδιο, η εταιρεία βρίσκεται στο κατώφλι μίας νέας εποχής με ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές», επισήμανε ο κ. Μέλλιος.

Το φλουρί κέρδισε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Καρδαράς.

Read 1018 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς