Το CELESTYAL NEFELI στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli, προερχόμενο από τον Πειραιά, θα καταπλεύσει αύριο, στις 07:30, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στο πλοίο επιβαίνουν 607 επιβάτες, ενώ το προσωπικό ξεπερνά τα 350 άτομα.

Πολλοί από τους επιβάτες έχουν προγραμματίσει οργανωμένες περιηγήσεις στη Θεσσαλονίκη, με κύριους σταθμούς ξενάγησης τον Λευκό Πύργο, τα Κάστρα και τον Άγιο Δημήτριο, καθώς και εκδρομές στη Βέροια και τη Βεργίνα.

Το Celestyal Nefeli θα αποπλεύσει την ίδια μέρα στις 18:00 με προορισμό την Καβάλα.

Το επόμενο και τελευταίο για τη φετινή σεζόν κρουαζιερόπλοιο που αναμένεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι το MV Minerva στις 18 Νοεμβρίου.

Read 468 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας