ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06-2-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Aleksandroupoli_Logo

Αλεξανδρούπολη 6-3-2014

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του λιμένα της Αλεξανδρούπολης στο σύγχρονο γεωοικονομικό σκηνικό, το ρόλο και την πρωτεύουσα θέση στην τοπική περιφερειακή ανάπτυξη, θα τεκμηριώσει σε ομιλία του ο Δρ. Νίκος Λυγερός, με θέμα: «Το λιμάνι ως θάλασσα ξηράς»

AFISA LIGEROSΤην εκδήλωση οργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, στις 19:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου (Λ.Δημοκρατίας 307, 3ος όροφος, Αλεξανδρούπολη).

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ A.E. (Ο.Λ.Α. Α.Ε.)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Ο.Λ.Α. Α.Ε.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1515 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας