ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-08-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Aleksandroupoli_Logo

Αλεξανδρούπολη 08-08-2014

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο λιμάνι. Σε συνεργασία με το Σύλλογο «Ελληνομουσείον Αίνου» και τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Εύπλου.

Το απόγευμα της Κυριακής ,10 Αυγούστου 2014, θα τελεστεί στις 8 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός στο Ναΐδιο του Αγίου Εύπλου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ.κ. Ανθίμου.

Στις 9 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Ναϊδίου θα δοθεί μουσική παράσταση με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Χρόνη Αηδονίδη και αμέσως μετά, από τις 10:30 μ.μ. έως τις 12:30 μ.μ. θα τελεστεί Αγρυπνία. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης στοχεύουν στην ανάδειξη του ιστορικού μοναδικού μνημείου του Θρακικού Ελληνισμού και στη θεσμοθέτηση ετήσιων πολιτιστικών δρωμένων υψηλού κύρους την περίοδο του Αυγούστου.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1839 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας