ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 02-12-2011

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣΕΞΑΝΤΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε. η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης «Εξάντας».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με Πρόεδρο τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ. Στυλιανό Αγγελούδη.

Τις υπόλοιπες θέσεις του ΔΣ καταλαμβάνουν οι κ.κ.

  • Αριστείδης Χαλάτσης (εκπρόσωπος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας)
  • Χρήστος Σκεύας (Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού λιμένος Αλεξανδρούπολης)
  • Γεώργιος Τσικνάκης (Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου)
  • Ιωάννης Πρίγκος (Πρόεδρος Οργανισμού λιμένος Βόλου)
  • Γεώργιος Καστελλάνος (Εκτελεστικός Διευθυντής Ένωσης Λιμένων Ελλάδος)
  • Γεώργιος Γεωργακόπουλος (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μονίμων Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος).

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε τον προγραμματισμό δράσης και το επιχειρησιακό σχέδιο του Ινστιτούτου για το έτος 2012 και εξέλεξε ομόφωνα ως Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου το Δρ. Γεώργιο Βαγγέλα (Διδάκτωρ Οικονομικής και Διοίκησης Λιμένων).

Το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης «Εξάντας» θα έχει έδρα του το λιμένα Θεσσαλονίκης με προοπτική ίδρυσης παραρτημάτων σε τουλάχιστον δύο άλλα λιμάνια της Ελλάδας και έργο του θα είναι η παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης στους εργαζόμενους της λιμενικής βιομηχανίας και της ναυτιλίας γενικότερα.pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 2857 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς