ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-09-2013 (Ο.Λ. Πειραιως)

Piraeus_Logo

Πειραιάς 24-09-2013

Ο ΟΛΠ Α.Ε. καλεί τους φιλότεχνους και όλους τους πολίτες του Πειραιά να παρακολουθήσουν την Ανοιχτή Δοκιμή της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα γίνει εντός του λιμενικού χώρου (Πύλη Ε9, απέναντι από τον Άγιο Σπυρίδωνα, στην Ακτή Μιαούλη) την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 18:00.

DeltioTypou_OLP_24_09_2013_Orchestra1Η μουσική εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα περιλαμβάνει έργα της νέας καλλιτεχνικής περιόδου της Λυρικής Σκηνής και αποσπάσματα (άριες) από τις όπερες “Σταχτοπούτα” του Ροσσίνι, “Ριγολέττος” του Βέρντι και “Καρυοθραύστης” του Τσαϊκόφσκι.

Την ορχήστρα της Λυρικής θα διευθύνει ο μαέστρος Ζαν Κριστόφ Σαρρόν και θα ερμηνεύσουν έργα οι μονωδοί Βασίλης Καβάγιας, Βασιλική Καραγιάννη, Ειρήνη Καραγιάννη και Γιάννης Χριστόπουλος.

Η ανοιχτή Συναυλία της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον Πειραιά σε μια συνεργασία Λυρικής και ΟΛΠ, με στόχο να φέρει τη λυρική τέχνη κοντά στη ζωή της πόλης, στους κατοίκους, τους επισκέπτες ακόμα και τους περαστικούς απ’ το λιμάνι. Όσοι θα παραβρεθούν θα ζήσουν από κοντά τη μαγική ατμόσφαιρα της προετοιμασίας μιας μεγάλης ορχήστρας.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη ανοιχτή δοκιμή του Ιουλίου στην Αθήνα παρακολούθησαν 3.000 θεατές, ενώ το πρόσφατο αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας 5.000 θεατές.DeltioTypou_OLP_24_09_2013_Orchestra2

Είναι αυτονόητο ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου pdf-icon

Read 1878 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς