Συμμετοχή της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. στην Γενική Συνέλευση της MedCrouise

Στο λιμάνι της Τουλόν της Γαλλίας 11-14 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθησαν οι εργασίες της 51ης Γενικής Συνέλευσης της MedCrouise (Μεσογειακά λιμάνια κρουαζιέρας).

Κατά την διάρκειά της, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Πρόεδρου και νέου 12μελούς Δ.Σ. όπου για πρώτη φορά εκλέχθηκαν και οι τρεις εκπρόσωποι Ελληνικών λιμένων κρουαζιέρας που έθεσαν υποψηφιότητα.

Η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. εκπροσωπήθηκε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης από τον κ. Γρηγόρη Κεκρόπουλο (υπεύθυνο κρουαζιέρας) που πραγματοποίησε σειρά επαφών με εκπροσώπους εταιριών κρουαζιέρας και συγκεκριμένα με τις : Windstar Cruises, Silversea Cruises, Compagnie du Ponant , TUI Cruises, Holland America Group, Costa Crosiere S.p.A..

Παρά την αρνητική χρονική συγκυρία στον τομέα της κρουαζιέρας λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία, η Ο.Λ.Κ. Α.Ε. προχωρά με συγκεκριμένο σχεδιασμό, στην αναβάθμιση και την δημιουργία νέων λιμενικών υποδομών και υπηρεσιών, στην παρουσίαση του λιμένα «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» αλλά και της ευρύτερης περιοχής της πόλης της Καβάλας στις εταιρείες κρουαζιέρας και στις διεθνείς εκθέσεις, αποσκοπώντας στην αύξηση του τουρισμού κρουαζιέρας , προσδοκώντας σημαντικά οφέλη για την Ελληνική Οικονομία και την τοπική κοινωνία.

Read 555 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας