Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Ο.Λ.Π Α.Ε.-COSCO SHIPPING κατέκτησε την 1η θέση στο Εργασιακό Πρωτάθλημα ΕΚΑ «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

 

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της ΟΛΠ Α.Ε.-COSCO SHIPPING κατέκτησε την 1η θέση στο Εργασιακό Πρωτάθλημα ΕΚΑ «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ


τη δημιουργία της, πέτυχε μια σημαντική αγωνιστική επιτυχία αφού κατέκτησε την 1η θέση στην αγωνιστική της κατηγορία στο Εργασιακό Πρωτάθλημα ΕΚΑ «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» για την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. FU Chengqiu συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας για την επιτυχία τους τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και για το καλό κλίμα και το ήθος της ομάδας. «Αυτό το οικογενειακό κλίμα πρέπει να υπάρχει και στον ΟΛΠ που Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της ΟΛΠ Α.Ε.-COSCO SHIPPING, στον τρίτο μόλις χρόνο από είναι η μεγάλη μας οικογένεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Capt. FU.

Το Εργασιακό Πρωτάθλημα ΕΚΑ «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» διοργανώνεται εδώ και 32 συναπτά έτη, τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο εργασιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Ευρώπης με συμμετοχή 99 εργασιακών ομάδων διαφόρων δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, εταιρειών, δήμων, τραπεζών κ.α. και περίπου 1.200 παικτών.

Read 787 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς