ΟΛΠ: Συμμετοχή του ΟΛΠ στην 4η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου (CIIE)

12 Νοεμβρίου 2021. Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου (CIIE), η οποία διεξήχθη στη Σαγκάη από 5-10 Νοεμβρίου 2021, υπό την αιγίδα της Κυβέρνησης της Κίνας. Οι εκπρόσωποι του Λιμένος Πειραιώς συμμετείχαν μέσω διαδικτύου, εξαιτίας των περιορισμών από την πανδημία. Ωστόσο, ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η παρουσία του ΟΛΠ στην Έκθεση με την ύπαρξη περιπτέρου μέσω του οποίου δόθηκε η ευκαιρία προβολής των πολύπλευρων δραστηριοτήτων και των αναβαθμισμένων υπηρεσιών του Οργανισμού σε ένα ευρύ, διεθνές και εξειδικευμένο κοινό.

 

Read 480 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς