ΟΛΠ Α.Ε:. Υπερήφανος υποστηρικτής της ελληνικής αποστολής στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα 2023 της FISU

26 Ιουλίου 2023. Η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο σταθερής στήριξης του ελληνικού αθλητισμού προχώρησε σε άλλη μία σημαντική ενέργεια, ενισχύοντας αυτή τη φορά την ελληνική αποστολή στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα, η οποία πραγματοποιείται από 27 Ιουλίου – 8 Αυγούστου 2023 στην πόλη Chengdu της Κίνας. Ειδικότερα, η εταιρεία ανέλαβε εξολοκλήρου την κάλυψη των εξόδων μετάβασης των 25 φοιτητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της FISU (Παγκόσμια Ομοσπονδία Φοιτητικού Αθλητισμού).
Μάλιστα, κατά την αναχώρηση των φοιτητών μας για την Κίνα, εκπρόσωποι της ΟΛΠ Α.Ε. βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τους αποχαιρετήσουν και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Μαζί τους, έδωσαν και το χαμογελαστό Πάντα, την μασκότ της COSCO SHIPPING, για να τους συνοδεύσει στο ταξίδι τους και να τους φέρει καλή τύχη.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang τόνισε την προσήλωση της ΟΛΠ Α.Ε. στα αθλητικά ιδεώδη και δήλωσε την υποστήριξη της εταιρείας στην προσπάθεια των νεαρών αθλητών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «H δέσμευσή της ΟΛΠ Α.Ε. για την ενίσχυση της νέας γενιάς και του ελληνικού αθλητισμού είναι αδιαμφισβήτητη. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της ευρύτερης και συστηματικής μας συνεισφοράς στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία, που αποτελεί θεμελιώδη αρχή και βασική προτεραιότητα της στρατηγικής της εταιρείας μας. Οι παγκόσμιοι αγώνες πανεπιστημίων παρέχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους φοιτητές μας να επιδείξουν τα ταλέντα και τις δυνάμεις τους σε διεθνές επίπεδο. Παραμένουμε με υπερηφάνεια δίπλα στους 25 φοιτητές της ελληνικής αποστολής. Στηρίζουμε πλήρως την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά δύναμη, επιτυχία και εξαιρετικές επιδόσεις!»

 

Read 173 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς