Ο ΟΛΗ στο συνέδριο Posidonia Sea Tourism Forum

Με θετικό πρόσημο, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στο Posidonia Sea Tourism Forum που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Μαΐου στην Αθήνα. Η παρουσία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στην σημαντικότερη διοργάνωση του κλάδου πανελλαδικά με κεντρικό περίπτερο, ενισχύει την προώθηση των πρωτοβουλιών του Οργανισμού σχετικά με την κρουαζιέρα..

Κατά τη διάρκεια του Posidonia Sea Tourism Forum, o κος Απόλλωνας Φιλιππής Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού, η κα Γεωργία Στεφανάκη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η κα Κυριακή Καμπανά, υπηρεσιακό στέλεχος του Οργανισμού που εκπροσώπησαν τον ΟΛΗ ΑΕ, πραγματοποίησαν σημαντικές επαφές, με εκπροσώπους εταιρειών, στελέχη κρουαζιέρας, πράκτορες και σημαντικούς παράγοντες του κλάδου σε όλα τα επίπεδα.

Οι υπάρχουσες υποδομές του λιμένα αλλά και αυτές που αναμένεται να υλοποιηθούν, σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των ήδη συνεργαζόμενων εταιρειών αλλά κι εκείνων που πρόκειται να εντάξουν τη Μεσόγειο στον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξής τους. Κοινή επιδίωξη αποτελεί η καθιέρωση του λιμένα Ηρακλείου ως λιμάνι homeport και λιμάνι προσεγγίσεων όχι ως συγκυριακή επιλογή λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων αλλά ως πρώτη επιλογή.

Read 288 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας