ΟΛΗ

ΟΛΗ (204)

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί την βασικότερη απειλή για την ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια .

Ο κλάδος της ναυτιλίας ευθύνεται για το 3% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου.

Η απάντηση των λιμένων στο θέμα της κλιματικής αλλαγής ονομάζεται «Cold Ironing» , δηλαδή ηλεκτροδότηση των ελλιμενιζόμενων πλοίων.

Ο ΟΛΗ έντονα ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος και ιδιαίτερα στο θέμα της κλιματικής αλλαγής πρωτοπορεί και φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο λιμάνι της Ελλάδας που θα διαθέτει υποδομή ηλεκτροδότησης και ηλεκτροφόρτισης κάθε τύπου πλοίων.

Ο Οργανισμός Λιμένα Ηρακλείου Κρήτης συμμετέχει ως Επικεφαλής Εταίρος στο έργο που υποβλήθηκε επιτυχώς τον Ιανουάριο του 2021 στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη» (CEF , Connecting Europe Facility 2020), με την ονομασία “Port Electrification- Alternative Maritime Power- “ELECTRIPORT”.

Το Έργο περιλαμβάνει την εκπόνηση πλήρους σειράς μελετών ωρίμανσης και ανάπτυξης ολοκληρωμένου συστήματος «Cold Ironing» στο Λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, με παράλληλη διερεύνηση χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Οι φορείς του έργου φιλοδοξούν να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες τεχνικές , χρηματοοικονομικές και περιβαλλοντικές διαδικασίες , έτσι ώστε το Λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης να καταστεί το πρώτο Λιμάνι στην Ελλάδα που θα εφαρμόσει μεθοδικά και ολοκληρωμένα την τεχνολογία «Cold Ironing»

Το έργο ELECTRIPORT ενσωματώνει την Εθνική και Ευρωπαϊκή Πολιτική και Στρατηγική στον Τομέα των Μεταφορών, την ανάγκη ενίσχυσης των λιμενικών υποδομών με περιβαλλοντικά έργα, την προσαρμογή των λιμενικών εγκαταστάσεων στις απαιτήσεις μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα και φυσικά φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ολοκληρωμένη προστασία του περιβάλλοντος σε Λιμένες.

Το έργο ELECTRIPORT θα δημιουργήσει πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου και ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο , προκειμένου φορείς Λιμενικών Υπηρεσιών, Φορείς Τεχνογνωσίας, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη να έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να σχεδιάσουν από κοινού αντίστοιχες δράσεις με πολλαπλασιαστικό όφελος.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με κυρίαρχο μέλημα την προστασία θαλάσσιου περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την ανάδοχο εταιρεία Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος η Πρακτική Άσκηση των ομάδων αντιμετώπισης ρύπανσης ξηράς και θάλασσας στα πλαίσια του σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτου περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης, ( Contingency Plan).

Στην πρακτική άσκηση πραγματοποιήθηκε σενάριο καταστολής έκτακτου περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης εντός του Λιμένος Ηρακλείου, Προβλήτα ΙΙΙ, το οποίο περιλάμβανε υποθετικό περιστατικό διαρροής πετρελαίου και αντιμετώπιση της ρύπανσης. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σε πραγματικούς χρόνους, καταγράφηκε λεπτομερώς και αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης έγινε χρήση του ειδικού Ραντάρ Εντοπισμού Πετρελαιοκηλίδων για να εντοπίσει με ακρίβεια τις ποσότητες που διέρρευσαν προκειμένου να τις περισυλλέξει, ενώ ανέφερε τα ευρήματα στις αρμόδιες Λιμενικές Αρχές, ώστε να είναι δυνατή η κατάστρωση αποτελεσματικού Σχεδίου Αντιμετώπισης.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε προσομοίωση περισυλλογής πετρελαίου με την άρτια ανάπτυξη του ειδικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει πλωτά φράγματα ταχείας ανάπτυξης, βραχίονες περισυλλογής κατάλληλους για χρήση ακόμα και με δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην ανοιχτή θάλασσα.

Στην άσκηση συμμετείχαν, σύμφωνα με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης εκτός από το προσωπικό της αναδόχου εταιρείας Ε.Ρ.Ε., το προσωπικό του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη και τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Βαρδαβά, το τμήμα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου με επικεφαλής τον Λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Δουβή, την Ομάδα Αντιμετώπισης Ρύπανσης Θάλασσας - Σύνδεσμος Μονίμων Εργατών Λιμένος Ηρακλείου, την Ομάδα Αντιμετώπισης Ρύπανσης Ξηράς – Σύνδεσμος Μονίμων Εργατών Λιμένος Ηρακλείου, την Ομάδα Αντιμετώπισης Ρύπανσης Ξηράς – Τοπικοί Φορείς, Εθελοντές, την Ομάδα Αντιμετώπισης Ρύπανσης (Λοιπό προσωπικό Ο.Λ.Η. Α.Ε.), την Ομάδα Διοικητικής Υποστήριξης και την Ομάδα της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΟΛΗ.
Επιπλέον χρησιμοποιήθηκαν βοηθητικά πλωτά μέσα, του Συνδέσμου Λεμβούχων-Αποσκευοφόρων , Ρυμουλκά και τα πλωτά του Λ.Σ. του Κ.Λ/Χ Ηρακλείου.

Η άσκηση, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού οι προαναφερθέντες εξήραν τόσο την ασφαλή, ταχεία και άρτια ανάπτυξη του αντιρρυπαντικού εξοπλισμού όσο και την ετοιμότητα και τους χρόνους απόκρισης του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού στην αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης.

Πρακτική Άσκηση των ομάδων αντιμετώπισης ρύπανσης ξηράς και θάλασσας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., στο Λιμάνι του Ηρακλείου, στα πλαίσια του σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτου περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης, ( Contingency Plan).

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σύμφωνα με το νέο καθεστώς μετακινήσεων (Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθ. Δ1 α/Γ.Π.οικ. 41332/2021ΦΕΚ 2879/Β/2-7-2021), ανακοινώνει ότι θα διαθέσει τον χώρο του ιατρείου του Νέου Επιβατικό Σταθμού όπου θα βρίσκεται ιδιώτης ιατρός για διενέργεια ελέγχου Covid 19 (rapid antigen test), από την Τρίτη 6-7-2021 έως και την Κυριακή 11-7-2021, και τις ώρες 06:30-09:00.

Το κόστος της διενέργειας των τεστ επιβαρύνει τους επιβάτες, ενώ ο χώρος διατίθεται δωρεάν από τον ΟΛΗ για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνά Παπαδάκη είχαν την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης κ. Στράτος Μαγκουσάκης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης κ. Βαγγέλης Παπανικολάου.

Η βελτίωση των υπηρεσιών τουρισμού μέσω της συνεχούς συνεργασίας των φορέων αποτέλεσε το σκοπό της συνάντησης κατά την οποία συζητήθηκε και συμφωνήθηκε να δοθεί χώρος στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων εντός της περιοχής ευθύνης του Ο.Λ.Η, ώστε τα λεωφορεία που εξυπηρετούν τους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων που επισκέπτονται το λιμάνι του Ηρακλείου να μην επιβαρύνουν τη κυκλοφορία του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου αλλά ταυτόχρονα να είναι σε απόσταση 5 λεπτών από το σημείο αποβίβασης και επιβίβασης των επιβατών τους, για την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση τους. Το παραπάνω αίτημα βρίσκει απολύτως σύμφωνους το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων.

Η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι πάντα κοινός στόχος που ειδικά με τις δύσκολες τωρινές συνθήκες είναι σημαντική και απαραίτητη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ να τονίζει ότι «η στήριξη της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου απέναντι στα Σωματεία Τουρισμού είναι δεδομένη καθώς είναι κοινός ο στόχος που επικεντρώνεται να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους αποφασίσουν να επισκεφτούν το νησί μας».

Επίσκεψη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη και στον Πρόεδρο του Δ.Σ του ΟΛΗ ΑΕ κ. Ιωάννη Βαρδαβά είχε την Τετάρτη 23/06/2021 ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Βαρδάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΗ, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το λιμάνι του Νότου, της Άρβης.

Η Διοίκηση του ΟΛΗ αφού καλωσόρισε τον κ. Βαρδάκη, τον ενημέρωσε για τα θέματα του σκοπού της επίσκεψής του και συγκεκριμένα την αποάμμωση, τον φωτισμό και την εγκατάσταση PILLARS στο λιμάνι της Άρβης και τον διαβεβαίωσαν ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί και προχωρούν προς την ολοκλήρωσή τους το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο κ. Βαρδάκης αφού ευχαρίστησε την Διοίκηση του ΟΛΗ για την αναλυτική ενημέρωση, αποχώρησε εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Η βράβευση του ΟΛΗ Α.Ε. αποκτά ιδιαίτερη σημασία επειδή συμπίπτει με τον εορτασμό του Αργυρού Ιωβηλαίου (25 χρόνια από την ίδρυση της) της MedCruise

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου επέστρεψε την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 στην Κρήτη, από την βραδιά νικητών των Tourism Awards 2021 στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου με την ανώτατη, Platinum διάκριση στην εξαιρετικά επίκαιρη κατηγορία:

Covid-Safe Practices & Services,
Προστασία του φιλοξενούμενου/Προστασία του προσωπικού

Το βραβείο αυτό είναι μια ακόμη επιπλέον αναγνώριση του κομβικού ρόλου του Λιμανιού του Ηρακλείου, στην προσπάθεια της επιτυχημένης επανεκκίνησης της παγκόσμιας κρουζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο τον Σεπτέμβριο 2020, με την εφαρμογή των πλέον αυστηρών πρωτοκόλλων Υγεινής και Ασφάλειας, (με την κατάκτηση της πρώτης θέσης απο πλευράς επιβατικής κίνησης μεταξύ των μελών της Ενωσης Λιμένων Ελλάδος το 2020) και της εκκίνησης του Ελληνικού Τουρισμού για την σαιζόν 2021 στις 13 Μαίου 2021.

Στην όγδοη τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.

Η ανάδειξή τους έχει φέτος αυξημένη αξία τόσο συμβολική όσο και πρακτική. Καθώς ανοίγει μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν, οι νικητές των Tourism Awards δείχνουν τον δρόμο για την επόμενη μέρα της Τουριστικής Βιομηχανίας της Ελλάδας με στόχο την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού.

Το βραβείο παρέλαβαν απο την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης.

Ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς επεσήμανε ότι , «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου η σημερινή βράβευση μας με το ανώτατο-πλατινένιο βραβείο των Tourism Awards για την εξαιρετική ανάπτυξη και επιτυχημένη εφαρμογή διαδικασιών προστασίας επιβατών και εργαζόμενων από τους κινδύνους του Covid 19. Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και όλο το στελεχιακό δυναμικό σε αγαστή συνεργασία με όλους τους τοπικούς παράγοντες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του Λιμανιού μας ως πόλου οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας της Κρήτης».

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης υπογράμμισε ότι, «Η βράβευση αυτή αποτελεί δικαίωση των άοκνων προσπαθειών μας για την καθιέρωση του Ηρακλείου ως στρατηγικού εταίρου στις μελλοντικές εξελίξεις της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι ένα αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.

Το βραβείο αυτό αφιερώνεται σε όλη την ομάδα του ΟΛΗ και σε όλους τους τοπικούς φορείς, και ιδιαίτερα στην Προϊσταμένη Τμήματος Κρουαζιέρας κ. Καμπανά, τον Λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Δουβή και το επιτελείο του, την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Λένα Μπορμπουδάκη και τα στελέχη της Υγειονομικής Περιφέρειας κ.κ. Εμμανουήλ Λουμπούνη και Αντώνη Παπαδάκη, που εργάστηκαν μεθοδικά και αθόρυβα επι σχεδόν ενα χρόνο.

Συνεχιίζουμε δυναμικά όλες τις προσπάθειες μας σαν Διοίκηση σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων του Λιμενος Ηρακλειου, ενόψη της διαδικασιίας παραχώρησης του Λιμένος σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, κατακτώντας το platinum βραβείο της φετινής διοργάνωσης συγκαταλέγεται μεταξύ διεθνώς καταξιωμένων Ομίλων που επίσης κατέκτησαν platinum βραβεία, όπως οι Sani Resort, Blue Palace, Marketing Greece, Aria Hotels, Active Media Group, Pierra Creta, Istion Yachting και Selene Restaurant.

Τα Tourism Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ, της Marketing Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Τους φορείς και τις τουριστικές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν επέλεξε Ειδική Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από γνωστές προσωπικότητες του τουρισμού, ακαδημαϊκούς, διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners, δημοσιογράφους και γνωστούς συμβούλους επιχειρήσεων.

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη 27 Μαίου 2021, στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, η Πρόξενος της Μ. Βρετανίας κ. Claire Douglas, την οποία συνόδευαν η Υποπρόξενος κ. Αριστέα Χουρδάκη του Βρετανικού Υποπροξενείου Κρήτης καθώς και η κ. Rachael Weir, Εισαγγελέας του Συνδέσμου Εισαγγελικών Αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ Α.Ε. κ. Μηνάς Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς καθώς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Νιθαυριανάκης καλωσόρισαν τις εκπροσώπους του Προξενείου και της Εισαγγελίας της Μ. Βρετανίας και με την εγκάρδια κρητική φιλοξενία, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΗ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας το οποίο έχει εμπεδωθεί μεταξύ των δύο χωρών, σε τομείς τόσο τουριστικού όσο και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Παπαδάκης και η κ. Douglas συζήτησαν, μεταξύ άλλων, θέματα συνεργασίας και εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων, θέτοντας προτάσεις με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού με την προσέλκυση περισσότερων Άγγλων επισκεπτών στο νησί μας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον τομέα της κρουαζιέρας με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο λιμάνι του Ηρακλείου ως Home port αλλά και ως υπόδειγμα για την ασφαλή διέλευση των επιβατών-επισκεπτών και την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εξυπηρετώντας το σύνολο των κρουαζιερόπλοιων που θα το επισκεφθούν.

Η συνάντηση έκλεισε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ ΑΕ, κ. Μηνά Παπαδάκη να προσφέρει στην Πρόξενο κ. Douglas, στην Υποπρόξενο κ. Χουρδάκη και στην Εισαγγελέα κ. Weir, αναμνηστικά δώρα, ως επιστέγασμα του καλού κλίματος που διατηρείται εδώ και χρόνια μεταξύ του ΟΛΗ A.E. και του Γενικού Προξενείου της Μ. Βρετανίας.

Το Ηράκλειο Κρήτης και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου είναι και πάλι πρώτοι στην αφετηρία επανεκκίνησης της παγκόσμιας κρουαζιέρας στην Ελλάδα και στην Ανατολική Μεσόγειο για το 2021.

Η εμβάνθυνση των εννοιών «ποιότητα ζωής», «περιβαλλοντικό ζήτημα», «περιβαλλοντική επικινδυνότητα» και «βιώσιμη ή αειφόρος ανάπτυξη» καθίσταται κύριος σκοπός της Διοίκησης του ΟΛΗ. Ο όρος ποιότητα ζωής με ευρύ περιεχόμενο, περιέχει ποικίλες παραμέτρους όπως περιβαλλοντικές, κοινωνικές και ψυχολογικές. Η ποιότητα ζωής και η ατομική ευεξία δεν συνδέονται μόνο με την ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων, την οικογενειακή ζωή, την απασχόληση, την επαγγελματική σταδιοδρομία, την υγεία και το οικονομικό επίπεδο, αλλά και με περιβαλλοντικές παραμέτρους.

Υποστηρίζοντας επομένως την έννοια της συλλογικής περιβαλλοντικής δράσης η οποία συνδέεται άμεσα με την σημασία που έχει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην επίλυση ζητημάτων ως προς τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, σε συνεργασία με την δραστήρια εθελοντική ομάδα Save Your Hood Ηρακλείου, την Κυριακή 9 Μαίου 2021, καθάρισαν το παραλιακό μέτωπο, ένα κεντρικό και πολυσύχναστο χώρο, με την περισυλλογή σκουπιδιών να αριθμεί δεκάδες σακούλες.

Ο παραλιακός δρόμος αποτελεί για τους Ηρακλειώτες μία διέξοδο αναψυχής που όμως στο πέρασμά τους εγκαταλείπουν και πετούν οποιοδήποτε αντικείμενο ειδικά στους χώρους του πράσινου με παγκάκια.
Την εθελοντική ομάδα Save your Hood η οποία απαριθμούσε αρκετά άτομα, βοήθησε η Τεχνική Υπηρεσία του ΟΛΗ με την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού, φορτηγού και υπαλλήλων του οι οποίοι και μετέφεραν τον όγκο των σκουπιδιών.

Η Διοίκηση του ΟΛΗ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδας Save your Hood Ηρακλείου που βοήθησαν και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα δραστήριοι και επωφελείς για το τόπο μας δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης.

 

Συνάντηση με την διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, είχε την Δευτέρα 26 Απριλίου, στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΗ ΑΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνάς Παπαδάκης.

Page 1 of 13
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας