Έκθεση Φωτογραφίας του Ηλία Παπαδόπουλου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Η έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Παπαδόπουλου με τίτλο ‘’Μέγα γάρ τo τῆς θαλάττης κράτος’’ εγκαινιάζεται σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, στις 13:00 μ.μ., στον Α’ προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα εντευκτηρίου συνταξιούχων και περιλαμβάνει 40 εικόνες του λιμανιού που παρουσιάζονται σε 4 ενότητες:

α) Δουλειά κάτω από το βλέμμα της Σελήνης.

β) Το λιμάνι με τη ματιά ενός γλάρου.

γ) Ο Ήλιος έγειρε, άνθρωποι και μηχανήματα ξαποσταίνουν.

δ) Στιγμές καθημερινότητας.

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος, που εργάζεται στο Τμήμα Ηλεκτρολογικού της ΟΛΘ ΑΕ, είναι μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε αρκετές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και στις εκδόσεις:

-

Φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο ‘’Η μαγεία των Ελληνικών βυθών’’ (Θεσ/νίκη 2001)

-

Θαλάσσιο οδηγό με τίτλο ‘’Ελληνικός θαλάσσιος κόσμος’’, (Αθήνα 2016)

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Ιανουαρίου.

Read 366 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας