ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ POSIDONIA 2012

Ποσειδώνια 2012

 

Ομιλία του κου Γ.Ανωμερίτη (Προέδρος ΕΛΙΜΕ) και του κου Γ.Καστελλάνου (Εκτ/κός Διευθυντής ΕΛΙΜΕ) στα πλαίσια της Ημερίδας Κρουαζιέρας στην έκθεση Ποσειδώνια 2012.

 

Ομιλία Γ.Ανωμερίτη  

Το λιμάνι του Πειραιά είναι ένα λιμάνι μεγάλων μεγεθών, το οποίο καλύπτει όλους τους τομείς της λιμενικής βιομηχανίας.
Η κρουαζιέρα, αποτελεί καθοριστικό μέγεθος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας αλλά και καθοριστικό πλέον μέγεθος της νέας λιμενικής πολιτικής της Ε.ΛΙΜ.Ε και του ΟΛΠ Α.Ε.

pdf-icon
Ομιλία Γ.Καστελλάνου

 

Η Ένωση Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε), είναι ο συλλογικός εκφραστής όλων των Ελληνικών Λιμενικών Οργανισμών πού ανεξάρτητα της νομικής τους μορφής έχουν ενταχθεί στο δίκτυο των μελών της. Έχει σαν κύριο αντικείμενό της  την αντιμετώπιση και προώθηση όλων των κοινών θεμάτων που αφορούν τα Ελληνικά λιμάνια – μέλη της, μέσα στο πλαίσια της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Λιμενικής βιομηχανίας.

pdf-icon

Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς