ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 05-03-2015 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

OLA logo el SMALL

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης μεταξύ του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου κ. Σταύρου Σταυράκογλου, του Αντιπροέδρου κ. Ευάγγελου Ζησάκη και του Προέδρου της Νομαρχιακής Έβρου ΤΕΕ Θράκης κ. Πολυζώη Παρασκευόπουλου.

 

 

Τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν να κάνουν με την ανάπτυξη, εντός της χερσαίας ζώνης, του λιμένα Αλεξανδρούπολης, το αλιευτικό καταφύγιο Μάκρης καθώς και την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της επέκτασης του λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα της κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη συγκρότηση μιας κοινής πρότασης στη β’ φάση της διαβούλευσης.

Η σημερινή συνάντηση καταδεικνύει την αναγνώριση του ΤΕΕ Θράκης ως πυλώνα ανάπτυξης και εμπειρογνωμοσύνης στην περιοχή μας και εγκαινιάζει μία νέα εποχή στενής συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και του ΤΕΕ Θράκης.

 

 

Read 1118 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας