Α. Καμαρινάκης: "Ο Ο.Λ.Ε. στο πλευρό της πιστοποίησης της Ναυπηγοεπισκευαστικής τέχνης"

Χαιρετισμός του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ειδική εκδήλωση βράβευσης επιχειρηματιών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολος Καμαρινάκης στην ειδική εκδήλωση βράβευσης τεσσάρων επιχειρηματιών, που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής στο «Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων» στην Ελευσίνα στις 26 Φεβρουαρίου 2020.
Ειδικότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ε. ΑΕ αναφέρθηκε στην σημασία της τεχνικής εκπαίδευσης και με αφορμή το χώρο φιλοξενίας της εκδήλωσης εξήρε το εκπαιδευτικό έργο του «Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων», το οποίο παρέχει επαγγελματική πιστοποίηση συνδυάζοντας την εξειδικευμένη γνώση με τις ανάγκες της βιομηχανίας και της αγοράς εργασίας.
«Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ -τόνισε ο κ. Καμαρινάκης- στέκεται στο πλευρό οποιασδήποτε πρωτοβουλίας προωθεί το θέμα της πιστοποίησης της Ναυπηγοεπισκευαστικής τέχνης» σημειώνοντας ότι δύο από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας βρίσκονται στην περιοχή της Ελευσίνας και εντός της δικαιοδοσίας του Ο.Λ.Ε. ΑΕ.
Αναφερόμενος στις διαγραφόμενες προοπτικές ανάπτυξης του Λιμένα Ελευσίνας, επεσήμανε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα λόγω της γειτνίασής του με τους βασικούς οδικούς άξονες και το σιδηροδρομικό δίκτυο σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία σημαντικού αριθμού επιχειρήσεων στην περιοχή.
«Το λιμάνι είναι το φυσικό επίνειο του Θριασίου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμαρινάκης και προανήγγελλε την διοργάνωση σχετικής αναπτυξιακής Ημερίδας του Ο.Λ.Ε. ΑΕ από κοινού με τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Επιχειρηματικό Σύνδεσμό Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ ) και τον Σύνδεσμό Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (Σ.ΕΠ.Δ.Α) με σκοπό να συζητηθούν προτάσεις για τις συνδυασμένες εμπορευματικές μεταφορές.
Η Ημερίδα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα τον ερχόμενο Μάιο.

Λεζάντα φωτογραφίας:
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας κ. Απόστολος Καμαρινάκης (δεξιά) με την κ. Κατερίνα Κριεκούκη, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, και τον κ. Ανδριανό Μιχάλαρο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής.

Read 314 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς