Ο.Λ.Ε. ΑΕ: Δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Απόστολου Καμαρινάκη για την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου από την Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου για την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας, κ. Απόστολος Καμαρινάκης, δήλωσε:

“Χαιρετίζουμε την ψήφιση του νομοσχεδίου από την Βουλή, που επιλύει το θέμα των Ναυπηγείων Ελευσίνας και βάζει τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα με αντίκτυπο στην εθνική και τοπική οικονομία, στην κοινωνία της περιοχής, στους εργαζομένους και στις οικογένειες τους.
Αναμένουμε την άμεση επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας, καθώς πρόκειται για μία σημαντική βιομηχανία που βρίσκεται στην περιοχή δικαιοδοσίας του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ και η επανεκκίνηση της θεωρείται υψίστης σημασίας για το αναπτυξιακό μέλλον του κλάδου της ναυπηγοεπισκευής της χώρας” .

 

 

Read 360 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς