Ο.Λ.Ε.: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.), έκοψαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κουμπέτσος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Απόστολος Καμαρινάκης, μετά από σχεδόν τρία χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, στην φιλόξενη αίθουσα του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ελευσίνας, εντός του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας, την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Α΄ Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, οι οποίοι στον χαιρετισμό τους εξήραν το σημαντικό έργο της Διοίκησης του Ο.Λ.Ε. ΑΕ αναγνωρίζοντας την πολύπλευρη συμβολή του Οργανισμού στην ανάπτυξη της περιοχής και ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους.

Στην ρότα εκσυγχρονισμού που έχει χαράξει ο Οργανισμός τα τελευταία χρόνια παρά τις δυσκολίες, αναφέρθηκε ο κ. Καμαρινάκης και ευχήθηκε στους παριστάμενους καλή και δημιουργική χρονιά.

“Σήμερα είναι ημέρα ευχών και αναγνώρισης των προσπαθειών όλων μας, Διοίκησης και εργαζομένων, για την ανοδική πορεία του Ο.Λ.Ε. ΑΕ” είπε ο ο κ. Κουμπέτσος.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Διευθυντής του Τελωνείου Ελευσίνας κ. Δημήτριος Πιτσιακούδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του επεσήμανε την αγαστή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Τελωνείου και του Λιμένα Ελευσίνας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, μέλη του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Ελευσίνας, συνεργάτες και προσωπικό του Ο.Λ.Ε. ΑΕ.

Read 330 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς