ΟΛΕ Α.Ε: Πρωτοβουλία για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας και Συρίας

Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ, ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, ενώνει τις δυνάμεις του και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης.

Με αισθήματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, η Διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ καλεί με επιστολή της τους συνεργάτες και χρήστες του Λιμένα Ελευσίνας να ανταποκριθούν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να υποστηρίξουν την προσπάθεια αρωγής.

Κατόπιν της πρωτοβουλίας του Ο.Λ.Ε. ΑΕ και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την μεταφορά του υλικού, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακοι, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής, στις αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Κεντρικό Γραφείο, Λυκαβηττού 1 Κολωνάκι ή Κεντρική Αποθήκη, Άστρους 111-113 Κολωνός, Δευτέρα – Παρασκευή 7:30 πμ-17:00 μμ).

Read 225 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς