ΟΛΗ Α.Ε.:Ο ΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΕΙ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΕ ΣΤΟ ΡΟΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

H 25η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου προβαίνει στην ενημέρωση του κοινού με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και δράσεις.

Σε συνεργασία με το Βενιζέλειο- Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το Σάββατο 29-10-2022, και ώρα 18:00μμ έως 20:00μμ, στην είσοδο του βόρειου Λιμενοβραχίονα, θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Με σύνθημα «Να είσαι εκεί για τον άλλον: Δώσε αίμα – Μοιράσου τη ζωή! » και με το στόχο της δράσης να επικεντρώνεται στην αξία του προσφερόμενου αίματος στους ασθενείς, όχι μόνο για τη διάσωση της ζωής, αλλά και για την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας, για να ζήσουν μια μακροβιότερη και πιο παραγωγική ζωή.

Με το σύνθημα «Η πρόληψη σώζει ζωές», ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου το Σάββατο 29-10-2022, και ώρα 18:00μμ θα φωταγωγήσει το Ενετικό Φρούριο του Κούλε στα ροζ, σύμβολο της αγάπης για τη ζωή, δίνοντας ένα απλό αλλά ηχηρό μήνυμα ότι η σωστή ενημέρωση, η πρόληψη και η διάγνωση σώζουν ζωές κι αυτό αφορά κάθε γυναίκα, που οφείλει να προστατεύει τον εαυτό της.

Read 47 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς