ΟΛΗ Α.Ε.: Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανακοινώνει την λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού από 18 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 10 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Ο χώρος του Ενετικού Λιμανιού, θα μεταμορφωθεί σε ένα παραμυθένιο τόπο για μικρούς και μεγάλους που θα απολαύσουν την μαγεία των Χριστουγέννων.

Ο ΟΛΗ παραχωρεί δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση τα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού σε Φορείς και σε Συλλόγους Πολιτιστικούς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα να τα χρησιμοποιήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν .

Παρακαλούνται όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν γραπτώς στο e mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Πληροφορίες : Ελένη Τσαντηράκη, τηλ. 2810338130 και 6948180093.

Read 293 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς