ΟΛΗ ΑΕ: Επίσκεψη στον Οργανισμό αντιπροσωπείας της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων & Ενεργειακών Πόρων Α.Ε.

Τα κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Λιμενος Ηρακλείου επισκέφτηκε αντιθπροσωπεία της ΕΔΕΥΕΠ ΑΕ όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΛΗ κ Ιωάννη Βαρδαβά.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Ευθύμης Δουβής, ο Διευθυντής Τεχνικών Εργων κ. Εμμ. Τσιμπλοστεφανάκης και οι κ.κ. Βαρνάβας Θεοδοσίου (EXXON-MOBIL), Μιχάλης Μιχαήλ (EXXON-MOBIL), Γεώργιος Μυκονιάτης (HELLENiQ), Αριστοφάνης Στεφάτος (ΕΔΕΥΕΠ), Ευθύμιος Ταρτάρας (ΕΔΕΥΕΠ) και Σπυρίδων Σπίνος (ΕΔΕΥΕΠ).

Ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΕΔΕΥΕΠ για τις τρεχουσες εξελίξεις σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Λιμένος Ηρακλείου όπως επίσης αναφέρθηκε και στις σύγχρονες ανάγκες και αναπτυξιακές προοπτικές που θα δρομολογηθοπύν μέσα από αυτή την εξέλιξη. Τόνισε δε ότι η ιδιωτικοποίηση θα φέρει για την τοπική κοινωνία και τοπική οικονομία τις απαραίτητες επενδύσεις που χρειάζονται στο λιμάνι σε επίπεδο υποδομών και να δώσει μια άλλη όψη, μια άλλη δυναμική.

Read 151 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς