Πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το έτος 2016

Στα πλαίσια της άφιξης για πρώτη φορά στο λιμάνι του Ηρακλείου το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016, του κρουαζιερόπλοιου COSTA LUMINOSA, της εταιρείας Costa Crociere, και ως το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το έτος 2016, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα διοργανώσει εκδήλωση υποδοχής για τους επιβάτες στο επιβατικό σταθμό με κρητικά εδέσματα, χορευτικό Κρητικό συγκρότημα και Μινωικά δρώμενα.

Επίσης, θα διανεμηθεί στους επιβάτες έντυπο με πληροφοριακό υλικό.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Απόλλων Φιλιππής, συνοδευόμενος από στελέχη του ΟΛΗ θα έχει συνάντηση εθιμοτυπίας με τον καπετάνιο του πλοίου, για το καλωσόρισμα.

Read 1527 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς