Δωρεά δύο οχημάτων προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α.Ε

Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών, προχώρησε στη δωρεά προς το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την κάλυψη αναγκών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, ενός οχήματος NISSAN QASHQAI 1.6 D (4x4) και μίας δίκυκλης μοτοσυκλέτας KAWASAKI VERSΥS 650 ABS κατάλληλα διαμορφωμένων για υπηρεσιακή χρήση.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Α.Ε. κ. Νίκος Κοντοές ευχαρίστησε τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πλοίαρχο Λ.Σ. Ρεΐζη Δρόσο για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά τα στελέχη του Λιμεναρχείου καθώς και για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουν ούτως ώστε, πέραν των άλλων καθηκόντων τους να διασφαλίζεται η αποτελεσματική φύλαξη του Λιμένα Πατρών.

Από την μεριά του ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας Πλοίαρχος Λ.Σ Ρεΐζης Δρόσος ευχαρίστησε αφενός τη Διοίκηση του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. για τη διαρκή και ουσιαστική στήριξη του έργου του Λιμεναρχείου η οποία επιστέφθηκε με τη διάθεση των αναγκαίων αυτών επιχειρησιακών μέσων, με τα οποία ενισχύονται καίρια οι επιχειρησιακές δυνατότητες της Υπηρεσίας, αφετέρου δε εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Αρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ για την αμέριστη στήριξή του καθώς και την καθοριστική συμβολή του για την υλοποίηση της εν λόγω δωρεάς.

Read 867 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς