ΟΛΠΑ

ΟΛΠΑ (61)

Τα κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Λιμενος Πατρών επισκέφτηκε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Χατζηδάκης όπου είχε συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Παναγιώτη Γ. Αναστασόπουλο. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου για την ενίσχυση του εμπορίου και της ναυτιλιακής δραστηριότητας στη χώρα μας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση της λειτουργίας του λιμένα, την υποδομή, τις επενδύσεις και τις ευκαιρίες ανάπτυξης. Επιπλέον, αναλύθηκε το πλάνο του Οργανισμού για το βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο μέλλον με ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που προβλέπονται να υλοποιηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα, όπως αυτό της Mega Yacht Μαρίνας στο κέντρο της πόλης, καθώς και του Dry Berth στο Νότιο Λιμένα. Στη συνέχεια συζητήθηκε η εθνική σημασία των προσπαθειών της χώρας για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων καθώς και την ανάγκη της Πάτρας να αποτελέσει το λιμάνι μας, την βάση στήριξης για το όλο εγχείρημα.

Ο Υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στον Οργανισμό και υλοποιεί με γοργούς ρυθμούς τα απαραίτητα βήματα ώστε το λιμάνι της Πάτρας να αποκτήσει ακόμη πιο κεντρικό ρόλο στο χάρτη της λιμενικής βιομηχανίας. Εξέφρασε τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της οικονομίας της χώρας μας, μέσω της ανάπτυξης του ναυτιλιακού τομέα με συγκεκριμένες τομές σε οικονομικό επίπεδο.

Ο κος Αναστασόπουλος δε δίστασε όμως να εκφράσει και την αγωνία του, τόσο για το λιμάνι όσο και για την πόλη της Πάτρας στις καθυστερήσεις που υπάρχουν στο θέμα της σιδηροδρομικής σύνδεσης του λιμανιού με την υπόλοιπη χώρα. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Το λιμάνι της Πάτρας πρέπει να συνδεθεί σιδηροδρομικά με την υπόλοιπη χώρα ΧΘΕΣ! Με όποιον τρόπο. Αλλιώς θα χάσουμε κάθε ευκαιρία και σαν λιμάνι αλλά πολύ περισσότερο σαν πόλη». Αγωνία, την οποία ο κος Χατζηδάκης μοιράστηκε, καθώς κάθε μέρα που περνάει είναι και μια χαμένη ευκαιρία για το λιμάνι της Πάτρας.

Η επίσκεψη του κ. Χατζηδάκη στο λιμάνι της Πάτρας αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την ενίσχυση και την ανάπτυξη της λιμενικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, αλλά και την αναβάθμιση του λιμανιού της Πάτρας σε σημαντικό ρυθμιστή της εθνικής ναυτιλίας.

Σε κλίμα χαράς, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Αν. Εταιρεία (Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε.) για το έτος 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού στο Νότιο Λιμένα Πατρών, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Παΐσιος Γρίβας.

Η Πρόεδρος κα Ερασμία Κάνιστρα, ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Οργανισμού ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους μία καλή και δημιουργική χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Ελπίδα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Αχαϊας κ. Ιάσωνας Φωτήλας, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτριος Κατσαρός, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας κα Γεωργία Ντάτσικα, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κα Άννα Μαστοράκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη κ. Γεώργιος Τελώνης, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κκ. Κων/νος Σβόλης, Βασίλειος Αϊβαλής και Πέτρος Ψωμάς, από το Επιμελητήριο Αχαϊας οι κ.κ. Αθανάσιος Κούστας και Ανδρέας Ντακόλιας, ο Πρόεδρος του Ε.Α.Π. κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Πλοίαρχος ΛΣ κ. Λάζαρος Χανουμίδης, ο Εκτελεστικός Δ/ντής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος κ. Βασίλειος Μάμαλης, ο Πρόεδρος του Λ.Τ. Λέσβου κ. Παναγιώτης Τακτικός, ο πρώην Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Νίκος Κοντοές, ο πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Κων/νος Χριστοδούλου καθώς και πλήθος αρχών και φορέων της πόλης όπως και εκπροσώπων φορέων που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πάτρας.

Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη εκπροσώπησε ο Διοικητής της 5ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Πλοίαρχος ΛΣ κ. Ιωάννης Πουλημένος και τον Γ.Γ. Τουριστικής Πολ/κής και Ανάπτυξης κ. Μύρωνα Φλουρή εκπροσώπησε ο Ειδικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Μπήλιος.

 

Το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, επισκέφθηκε τον ΟΛΠΑ την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024, όπου τον καλωσόρισαν η πρόεδρος Ερασμία Κάνιστρα και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος σε μια εποικοδομητική συνάντηση.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε σε διάφορα βασικά θέματα που σχετίζονται με την προσβασιμότητα και τη λειτουργία του λιμανιού και τον ρόλο του στην ανάπτυξη της περιοχής. Ο κ. Κυμπουρόπουλος, μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Ενστάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να κατανοήσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει το λιμάνι, ιδιαίτερα όσον αφορά τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τις κοινωνικές επιπτώσεις και τις βιώσιμες πρακτικές.

"Ο ΟΛΠΑ διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της περιοχής", δήλωσε ο κ. Κυμπουρόπουλος. "Εντυπωσιάστηκα από την αφοσίωση και την εμπειρία των εργαζόμενων στον ΟΛΠΑ και είμαι πεπεισμένος ότι μέσω της συνεχούς συνεργασίας, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για το λιμάνι και την γύρω περιοχή."

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αναστασόπουλος ενημέρωσε τον κ. Κυμπουρόπουλο για τη λειτουργία του λιμανιού και την επόμενη μέρα, επισημαίνοντας τα πρόσφατα επιτεύγματα και τα συνεχόμενα σχέδια ανάπτυξης. Συζήτησε επίσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το λιμάνι, όπως ο ανταγωνισμός από άλλα μεσογειακά λιμάνια και η ανάγκη για αυξημένες επενδύσεις σε υποδομές αλλά πολύ περισσότερο στην τεχνολογία.

"Ήταν τιμή μας να καλωσορίσουμε τον κ. Κυμπουρόπουλο στον ΟΛΠΑ", δήλωσε η κα Κάνιστρα ενώ ο κ. Αναστασόπουλος πρόσθεσε "Η επίσκεψή του αποτέλεσε πολύτιμη ευκαιρία να συζητήσουμε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το λιμάνι μας στην περιοχή και να αναζητήσουμε τη στήριξή του μέσω Βρυξελλών, στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τον διάλογό μας και να συνεργαστούμε για να διασφαλίσουμε τη συνεχή επιτυχία του λιμανιού."

Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών ΑΕ (ΟΛΠΑ ΑΕ) και η ΔΕΗ BLUE, θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ AE για την ηλεκτροκίνηση, προχωρούν σε συνεργασία για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στους χώρους ευθύνης του ΟΛΠΑ ΑΕ σε Πάτρα και Ρίο.

Η συνεργασία αφορά την δημιουργία 22 θέσεων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε διάφορα σημεία του λιμένα της Πάτρας και του Ρίου, όπως τον ανατολικό και δυτικό προβλήτα Ρίου, στο σταθμό υποδοχής «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» στην Ηρώων Πολυτεχνείου και το Νέο λιμάνι, που προβλέπεται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στον χειμώνα.

Η τοποθέτηση των φορτιστών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Οι φορτιστές θα παρέχουν τη δυνατότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να φορτίσουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που διέρχονται το λιμάνι της Πάτρας θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν με γεμάτες τις μπαταρίες τους.

Ο ΟΛΠΑ ΑΕ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία του περιβάλλοντος και δρα ενεργητικά κατά της κλιματικής αλλαγής με την τοποθέτηση των φορτιστών ηλεκτροκίνησης να αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής του Οργανισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε., κ. Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τη ΔΕΗ BLUE αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Πάτρα. Οι φορτιστές που θα τοποθετηθούν στους χώρους ευθύνης μας θα παρέχουν τη δυνατότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να φορτίσουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Η τοποθέτηση των φορτιστών ηλεκτροκίνησης αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά».

Η τοποθέτηση των φορτιστών ηλεκτροκίνησης θα συμβάλει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των πολιτών και στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Πάτρα. Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί μια βιώσιμη λύση για τη μετακίνηση, η οποία συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Λιμενος Πατρών Α.Ε. επισκέφτηκε ο Πρέσβης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Ελλάδα κ. Malek Hossein Givzad όπου είχε σήμερα συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Παναγιώτη Γ. Αναστασόπουλο.

Τον Πρέσβη συνόδευαν οι κκ. Ehsan Bakhshandeh (πρώτος γραμματέας της Πρεσβείας στην Αθήνα), Μιχαήλ Σακκής (ετ. EUROCARGO), Φωτεινή Ξένου (ετ. EUROCARGO), και Βασιλική Νικολακοπούλου (ετ. EUROCARGO).

Κατά τη συνάντηση ο Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος ανέπτυξε τα milestones του λιμανιού έως σήμερα και ανέλυσε τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου του Οργανισμού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τομέα της ενεργειακής υποστήριξης της εμπορικής και επιβατικής κίνησης και των πλωτών μέσων, καθώς και ο σεβασμός στο περιβάλλον. Ο Πρέσβης του Ιράν κος Malek Hossein Givzad αναφέρθηκε στις δυνατότητες της Ιρανικής Ναυσιπλοΐας και στην πιθανότητα γενικότερης συνεργασίας με την ελληνική, τόσο σε εμπορικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία δίνοντας αμφότερες οι πλευρές υπόσχεση για επόμενες συναντήσεις προσβλεποντας σε μελλοντική, κοινά επωφελή συνεργασία.

 

Τα κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Λιμενος Πατρών επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ΕΔΕΥΕΠ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων και Ενεργειακών Πόρων Α.Ε), ΕΧΧΟΝ MOBIL και HELLENiQ όπου είχαν συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Παναγιώτη Γ. Αναστασόπουλο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών Πλοίαρχος Λ.Σ. κ. Λάζαρος Χανουμίδης, και οι κ.κ. Βαρνάβας Θεοδοσίου (EXXON-MOBIL), Μιχάλης Μιχαήλ (EXXON-MOBIL), Αναστάσιος Βλασσόπουλος (HELLENiQ), Γεώργιος Μυκονιάτης (HELLENiQ), Αριστοφάνης Στεφάτος (CEO ΕΔΕΥΕΠ), Ευθύμιος Ταρτάρας (ΕΔΕΥΕΠ) και Σπυρίδων Σπίνος (ΕΔΕΥΕΠ).

Ο Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε κ. Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος διαβεβαίωσε ότι ο Οργανισμός θα συνδράμει με τον μέγιστο δυνατό τρόπο τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε το εργο της ΕΔΕΥΕΠ να γίνει αμεσότερα, ευκολότερα και αποτελεσματικότερα. Οι σύγχρονες και διαλειτουργικές εγκαταστάσεις του λιμανιού της Πάτρας καθώς και η συνδεσιμότητά του με άλλες περιοχές μεγάλης σημασίας είναι εχέγγυο προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον σημασία παίζει για το λιμάνι μας και το αναντίρρητο πλάνο Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Ευθύνης καθώς και Εταιρικής Διακυβέρνησης που η ΕΔΕΥΕΠ έχει αναγάγει σε πρότυπο οδικό χάρτη για όλη την Νότια Ευρώπη.

 

Κατόπιν της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Μετόχου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Ανων. Εταιρεία την 4η Αυγούστου 2023, ο κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος εξελέγη ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Παναγιώτη Τσώνη.


Ακολούθως, στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. την 7η Αυγούστου 2023, ο κ. Αναστασόπουλος εξελέγη ομόφωνα Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού.
Κατόπιν αυτών, η σύνθεση του Δ.Σ. του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. έχει ως εξής:


1. Κάνιστρα Ερασμία του Ιωάννη, Πρόεδρος Δ.Σ., (μη εκτελεστικό μέλος)
2. Αναστασόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου, Δ/νων Σύμβουλος, (εκτελεστικό μέλος)
3. Καλλιανού Άννα-Μαρία του Δημητρίου, μέλος (μη εκτελεστικό)
4. Καραμεσίνη Παναγιώτα του Περικλή, μέλος (μη εκτελεστικό)
5. Κάτσενος Σταύρος του Ιωάννη, μέλος (μη εκτελεστικό)
6. Μπάρος Δημήτριος του Κωνσταντίνου, μέλος (μη εκτελεστικό)
7. Παπασημακόπουλος Χρήστος του Περικλή μέλος, (μη εκτελεστικό)
8. Πολίτης Σπυρίδων του Παναγιώτη, μέλος (μη εκτελεστικό)
9. Ρόδης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, μέλος (μη εκτελεστικό)
10. Στάμος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, μέλος (μη εκτελεστικό)
11. Τσίρης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, μέλος (μη εκτελεστικό)

 

 

O Σύλλογος Υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένα Πατρών Α.Ε. σε συνεργασία με την Διοίκηση του Οργανισμού, τιμώντας την εορτή της μετακομιδής των τιμίων λειψάνων του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα εορτάσει στο φερώνυμο Ναΐσκο του κυματοθραύστη του Βορείου Λιμένα. Ο ναός του Αγίου Νικολάου κατασκευάστηκε σε ανάμνηση του Ιερού Ναού που βρισκόταν κατά τον 19ο αιώνα στον μόλο της Αγίου Νικολάου και εγκαινιάστηκε το 1983.

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 το απόγευμα στις 6μμ θα τελεστεί ο Εσπερινός με αρτοκλασία. Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 το πρωί στις 7.30 (έως 9.45πμ περίπου) θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
Η μεταφορά των προσκυνητών θα γίνεται από τον μόλο της Αγίου Νικολάου με μικρό πλοιάριο κατά τις παραπάνω ώρες. Με δεδομένο τον περιορισμένο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Ναΐσκου, η παραμονή των προσκυνητών στους χώρους του Ναΐσκου δεν θα ξεπερνά τα είκοσι (20) λεπτά.

 

Το λιμάνι της Πάτρας συμβάλλει στην ανθρωπιστική βοήθεια που συντονίζεται πανελλαδικά από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη. Ενώνεται με την αλυσίδα αλληλεγγύης και το κύμα συμπαράστασης της Ελλάδας.

Σήμερα το πρωί από τον Νότιο Λιμένα, αποστάλθηκαν στην Τουρκία τέσσερα κοντέινερ με είδη που συγκεντρώθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την ΚΕΔΕ, τους Δήμους της Πελ/σου, της Κεφαλονιάς, της Κοζάνης, της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε» καθώς και άλλων φορέων.

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2023 η εκδήλωση  της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού, παρουσία των αρχών και των φορέων, ενώ εκπρόσωπος του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ήταν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριος Φαρμάκης και  οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τη σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Ο.ΛΠΑ. Α.Ε. όπου επισυνάπτονται και στιγμιότυπα (φωτογραφίες)

https://www.patrasport.gr/?section=2175&language=el_GR&itemid1541=2766&detail1541=1

Page 1 of 5
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς