ΟΛΠΑ ΑΕ: Εορτασμός Αγίου Νικολάου στο Ναΐσκο του κυματοθραύστη στο Βόρειο Λιμένα

O Σύλλογος Υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένα Πατρών Α.Ε. σε συνεργασία με την Διοίκηση του Οργανισμού, τιμώντας την εορτή της μετακομιδής των τιμίων λειψάνων του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα εορτάσει στο φερώνυμο Ναΐσκο του κυματοθραύστη του Βορείου Λιμένα. Ο ναός του Αγίου Νικολάου κατασκευάστηκε σε ανάμνηση του Ιερού Ναού που βρισκόταν κατά τον 19ο αιώνα στον μόλο της Αγίου Νικολάου και εγκαινιάστηκε το 1983.

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 το απόγευμα στις 6μμ θα τελεστεί ο Εσπερινός με αρτοκλασία. Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 το πρωί στις 7.30 (έως 9.45πμ περίπου) θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
Η μεταφορά των προσκυνητών θα γίνεται από τον μόλο της Αγίου Νικολάου με μικρό πλοιάριο κατά τις παραπάνω ώρες. Με δεδομένο τον περιορισμένο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Ναΐσκου, η παραμονή των προσκυνητών στους χώρους του Ναΐσκου δεν θα ξεπερνά τα είκοσι (20) λεπτά.

 

Read 217 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς