Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ:. Επίσκεψη στον Ο.Λ.ΠΑ. από αντιπροσωπεία της ΕΔΕΥΕΠ - ΕΧΧΟΝ MOBIL -HELLENiQ

Τα κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Λιμενος Πατρών επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ΕΔΕΥΕΠ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων και Ενεργειακών Πόρων Α.Ε), ΕΧΧΟΝ MOBIL και HELLENiQ όπου είχαν συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. κ. Παναγιώτη Γ. Αναστασόπουλο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών Πλοίαρχος Λ.Σ. κ. Λάζαρος Χανουμίδης, και οι κ.κ. Βαρνάβας Θεοδοσίου (EXXON-MOBIL), Μιχάλης Μιχαήλ (EXXON-MOBIL), Αναστάσιος Βλασσόπουλος (HELLENiQ), Γεώργιος Μυκονιάτης (HELLENiQ), Αριστοφάνης Στεφάτος (CEO ΕΔΕΥΕΠ), Ευθύμιος Ταρτάρας (ΕΔΕΥΕΠ) και Σπυρίδων Σπίνος (ΕΔΕΥΕΠ).

Ο Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε κ. Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος διαβεβαίωσε ότι ο Οργανισμός θα συνδράμει με τον μέγιστο δυνατό τρόπο τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε το εργο της ΕΔΕΥΕΠ να γίνει αμεσότερα, ευκολότερα και αποτελεσματικότερα. Οι σύγχρονες και διαλειτουργικές εγκαταστάσεις του λιμανιού της Πάτρας καθώς και η συνδεσιμότητά του με άλλες περιοχές μεγάλης σημασίας είναι εχέγγυο προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον σημασία παίζει για το λιμάνι μας και το αναντίρρητο πλάνο Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Ευθύνης καθώς και Εταιρικής Διακυβέρνησης που η ΕΔΕΥΕΠ έχει αναγάγει σε πρότυπο οδικό χάρτη για όλη την Νότια Ευρώπη.

Read 155 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς