ΔΛΤ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΛΤ ΧΑΝΙΩΝ (2)

Επίσκεψη μαθητών δημοτικών σχολείων στο λιμάνι της Σούδας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας (European Maritime Day), που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Επιτροπής Θαλασσίων Υποθέσεων της Κοινότητας, γιορτάζεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συμμετέχοντας λοιπόν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της, το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων διοργάνωσε την δράση «Η θάλασσά μας - το λιμάνι μας - το μέλλον μας στα μάτια της νέας γενιάς».

Εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας στο Λιμάνι Σούδας στις 29-5-2015

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας (European Maritime Day), που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Επιτροπής Θαλασσίων Υποθέσεων της Κοινότητας, γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Μάιο και φέτος για πρώτη φορά γιορτάζεται στην Ελλάδα. Οι κεντρικές εκδηλώσεις γίνονται αυτές τις μέρες στον Πειραιά (28 ως 31 Μαΐου 2015), ενώ ταυτόχρονα γίνονται παράλληλες εκδηλώσεις και σε άλλα Ελληνικά λιμάνια.

Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς