Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΛΗ με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στην Αθήνα, είχε το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνάς Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΛΗ ΑΕ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε το θέμα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραχώρησης της Χερσαίας Ζώνης στον Δήμο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει μία ακόμα συνάντηση της Διοίκησης του ΟΛΗ ΑΕ και του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρχε ταύτιση απόψεων αναφορικά με την ολοκλήρωση της παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στον Δήμο Ηρακλείου.

Η συνέχεια των συναντήσεων αυτών επιβεβαιώνει την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να κλείσει το συντομότερο το θέμα αυτό.

Read 173 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας