ΟΛΗ: Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. βραβεύθηκε σήμερα ως μοναδικό Ελληνικό Λιμάνι στην διάρκεια των φετινών 3ων MedCruise Awards με το βραβείο "MedCruise Adaptation & Resilience Award"

Η βράβευση του ΟΛΗ Α.Ε. αποκτά ιδιαίτερη σημασία επειδή συμπίπτει με τον εορτασμό του Αργυρού Ιωβηλαίου (25 χρόνια από την ίδρυση της) της MedCruise

Η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων MedCruise Awards πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, κατά τη διάρκεια κοινής εκδήλωσης για τον εορτασμό του Silver Jubilee, (Αργυρό Ιωηβηλαίο - 25 χρόνια από την ίδρυσή της), της Ένωσης MedCruise.

Η φετινή εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Αρχή Δικτύου Λιμένων Κεντρικής-Βόρειας Τυρρηνικής Θάλασσας, η οποία καλύπτει και τον τόπο γέννησης/ίδρυσης της MedCruise, την Civitavecchia στην Ρώμη.

Η MedCruise έκανε την ακόλουθη σύντομη δήλωση κατά την απονομή του βραβείου: “Θερμά συγχαρητήρια στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και προσωπικά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη και την ομάδα των έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών του, για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στον τομέα “προσαρμογής και ανθεκτικότητάς της κρουαζιέρας”, καθώς και για την συνεχή υποστήριξη της οικογένειας της MedCruise και της μεγάλης συνεισφοράς του ΟΛΗ, στην προώθηση και ανάπτυξη της παγκόσμιας κρουαζιέρας στην Λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, κ. Μηνάς Παπαδάκης, ο οποίος παρέλαβε διαδικτυακά το Βραβείο εκ μέρους του ΟΛΗ Α.Ε., σχολίασε την βράβευση του ΟΛΗ ως εξής:
“Αποτελεί μεγάλη τιμή να παραλάβω αυτό το Βραβείο από την MedCruise για λογαρισμό του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Αυτή η ειδική αναγνώριση του Λιμένος Ηρακλείου, της Ναυτιλιακής Πρωτεύουσας της Κρήτης, σε δύσκολους καιρούς, όπου ο κόσμος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μια μεγάλη, παγκόσμια υγειονομική κρίση, αποτελεί μια ακόμη διάκριση για τη Διοίκηση μας και αναγνώριση των ακούραστων προσπαθειών μας, για την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ανατολή Μεσόγειο μέσα από εναν επιτυχημένο σχεδιασμό και εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων στην κρουαζιέρα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε όλες τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη ποιοτικών και βιώσιμων πρακτικών τόσο στον χώρο του τουρισμού, όσο και της κρουαζιέρας στην Κρήτη και στην Ανατολική Μεσόγειο και προσβλέπουμε σε μία ακόμη στενότερη συνεργασία με την MedCruise.”

Read 89 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς