ΟΛΗ Α.Ε.: Μήνυμα της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για το Άγιο Πάσχα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ Μηνάς Παπαδάκης μέσα από τις ευχές του για το Άγιο Πάσχα, τονίζει την σημαντικότητα των μηνυμάτων των Αγίων Ημερών αναφέροντας ότι «Οι Άγιες Ημέρες που διανύουμε της Θυσίας της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Κυρίου, αποτελούν διαχρονικά τον φωτεινό σηματοδότη που αγγίζει βαθιά την ψυχή του κάθε Χριστιανού. Το Πάσχα, είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης. Η πορεία προς τη Σταύρωση και ο Κύκλος των Παθών του Κυρίου αγγίζουν βαθιά την ψυχή μας και μας φέρουν σε κατάσταση εσωτερικής προσωπικής ενδοσκόπησης ώστε στο τέλος να ευαγγελιστούμε το χαρμόσυνο νέο της Ανάστασης του Θεανθρώπου που συμβολίζει την νίκη της ζωής, ενάντια στον θάνατο, σηματοδοτώντας το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Εύχομαι αυτό το Πάσχα η φλόγα του Αναστάσιμου Φωτός να χαρίσει ψυχική ανάταση και λύτρωση, να είναι ο οδηγός στους ατομικούς στόχους του καθενός μας για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και να μας γεμίσει με αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα».
Ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς τόνισε ότι «το μήνυμα της Ανάστασης αναδεικνύει την αγάπη προς τον πλησίον, την ανιδιοτέλεια, την αλληλεγγύη και τη συμφιλίωση, αξίες πανανθρώπινες τις οποίες έχει τόση ανάγκη ο σύγχρονος κόσμος».

Ευχόμαστε ολόψυχα
Χρόνια Πολλά
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!!

 

 

 

Read 213 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς