Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και υπεύθυνη για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, κα Τατιάνα Καλογιάννη πραγματοποίησε χτες, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Ανδρέας Νταής .

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα και θέμα αυτής, ήταν η συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τη δρομολόγηση ενεργειών για το Επιχειρηματικό Πάρκο Θεσπρωτίας. Για τον καλύτερο συντονισμό συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί για το σκοπό αυτό σύσκεψη, στην Ηγουμενίτσα, όπου θα συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Read 1752 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 33 Πειραιάς, Τ.Κ. 18535