Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη στην Κέρκυρα

Την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28/8/2020 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κου Πλακιωτάκη Ιωάννη, συνοδευόμενου από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κο Κλιάρη Θεόδωρο, το Γενικό Γραμματέα Λιμένων κο Κυριαζόπουλο Ευάγγελο και τη Γενική Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κα Καλογήρου Χριστιάνα.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας τέθηκαν υπόψιν της πολιτικής ηγεσίας, όλα τα ζητήματα του Οργανισμού Λιμένος, τα υπό εξέλιξη έργα και η αναπτυξιακή προοπτική του.
Ο κος Υπουργός προσέφερε την αμέριστη βοήθεια του Υπουργείου στις σχεδιαζόμενες δράσεις.
Την Πέμπτη 27/8/2020 έγινε επίσκεψη στο λιμένα της Λευκίμμης καθώς και στο νησί των Παξών όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη δημοτική αρχή.
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη φορέων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Παρασκευή επίσκεψη στα Διαπόντια Νησιά (Οθωνούς και Ερείκουσα).
Η βελτίωση των λιμενικών Υποδομών, η εξυπηρέτηση των κατοίκων των ακριτικών νησιών μας και το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων με τη δυναμική παρουσία του Λιμενικού Σώματος,υπήρξαν εκ των προτεραιοτήτων στις οποίες εστίασε ο κος Υπουργός.

Read 754 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς