Ο ΟΛΚΕ συγχαίρει τον Διευθυντή Ανάπτυξης & Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνο Κρουαζιέρας του οργανισμού Άρη Μπατσούλη για την θέση του Προέδρου της MedCruise.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΕ συγχαίρει τον Διευθυντή Ανάπτυξης & Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνο Κρουαζιέρας του ΟΛΚΕ, Άρη Μπατσούλη για την ανάληψη της θέσης του Προέδρου της MedCruise.

Η διάκρισή του αποτελεί τιμή όχι μόνο για τον Οργανισμό μας, όχι μόνο για την Κέρκυρα, αλλά για όλη την Ελλάδα καθώς η MedCruise η οποία είναι η Ένωση των Λιμένων Κρουαζιέρας της Μεσογείου, του εγγύς Ατλαντικού, της Μαύρης και της Ερυθράς Θάλασσας, απαριθμεί 140 λιμάνια από 21 χώρες και είναι η μεγαλύτερη ένωση λιμένων κρουαζιέρας του κόσμου.

Ο ΟΛΚΕ είναι βέβαιος για την επιτυχία στο έργο του και στη συμβολή του από την καινούργια του θέση στην ταχύτερη ανάκαμψη της κρουαζιέρας, που τόσο επλήγη από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε παγκοσμίως, αξιοποιώντας το κύρος που έχει η MedCruise στον τομέα της κρουαζιέρας και συνεργασίας που έχει ήδη αναπτύξει με άλλες ενώσεις και Οργανισμούς όπως είναι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Λιμένων (ESPO), η Ένωση Λιμένων Ελλάδας (ΕΛΙΜΕ), η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (International Maritime Organization – ΙΜΟ), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) κ.α..

 

 

Read 759 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς