ΟΛΚΕ:Ο Οργανισμός Λιμένα Κέρκυρας Α.Ε. (ΟΛΚΕ Α.Ε.) επιλέχθηκε να διοργανώσει την 62η Γενική Συνέλευση της MedCruise τον Ιούνιο του 2023.

Ο Οργανισμός Λιμένα Κέρκυρας Α.Ε. (ΟΛΚΕ Α.Ε.) επιλέχθηκε να διοργανώσει την 62η Γενική Συνέλευση της MedCruise τον Ιούνιο του 2023.

H MedCruise είναι η Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας της Μεσογείου, της Μαύρης θάλασσας, της Ερυθράς θάλασσας και του Εγγύς Ατλαντικού. Είναι η μεγαλύτερη Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας στον κόσμο και συμμετέχουν σε αυτήν 145 λιμάνια από 22 χώρες και 3 ηπείρους, καθώς και 45 συνεργαζόμενοι φορείς. Αποστολή της MedCruise είναι η προώθηση της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και τις παρακείμενές της θάλασσες. Η MedCruise βοηθά τα μέλη της να επωφεληθούν από την ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας παρέχοντας ευκαιρίες δικτύωσης, προώθησης και επαγγελματικής εξέλιξης.

Πραγματοποιούνται δύο Γενικές Συνελεύσεις το χρόνο και είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κλάδο της κρουαζιέρας.

Θα γίνουν B2B meetings τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά τόσο για τα λιμάνια και τους συνεργαζόμενους φορείς, όσο και για τις εταιρείες κρουαζιέρας.

Για πέντε ημέρες η Κέρκυρα θα είναι το επίκεντρο της βιομηχανίας της Κρουαζιέρας, όπου σημαίνοντα στελέχη από σχεδόν όλες τις εταιρείες κρουαζιέρας θα επισκεφτούν το νησί μας. Θα φιλοξενηθεί το σύνολο του τύπου της κρουαζιέρας και θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα ωραία μέρη που έχει η Κέρκυρα.

Θεωρούμε ότι η προβολή και η διαφήμιση θα είναι αντίστοιχη για την χώρα μας και των λιμένων που δραστηριοποιούνται στην κρουαζιέρα.

 

Read 412 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς