Δωρεές του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας

Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. με πρόσφατες αποφάσεις του, ενέκρινε αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για τον εξοπλισμό του με ακόμη ένα (1) μηχάνημα αιμοκάθαρσης καθώς και αίτημα του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας για προμήθεια δύο (2) αμφίβιων-πλωτών αμαξιδίων παραλίας.

Συγκεκριμένα o Ο.Λ.ΚΕ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για τον εξοπλισμό της μονάδας τεχνητού νεφρού με την προμήθεια ενός μηχανήματος αιμοκάθαρσης. Με την προμήθεια και δωρεά αυτή από πλευράς Ο.Λ.ΚΕ δίνεται άμεση λύση στη δυνατότητα προγραμματισμού φιλοξενίας και θεραπείας περισσότερων συμπολίτων μας αλλά και στην δυνατότητα αντιμετώπισης των προγραμματισμένων θεραπειών, στις οποίες περιλαμβάνονται επισκέπτες του νησιού μας και οι οποίες κατά τους θερινούς μήνες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Επίσης με την προμήθεια και δωρεά δύο (2) αμφίβιων-πλωτών αμαξιδίων παραλίας στο Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας που θα τοποθετηθούν σε παραλίες του νησιού, δύναται η δυνατότητα απρόσκοπτής πρόσβασης στο υγρό στοιχείο συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα αλλά και σε επισκέπτες με αντίστοιχα προβλήματα που παρά το σύντομο της διαμονής τους θα μπορούν πλέον χαρούν τη θάλασσα της Κέρκυρας και τα ευεργετήματα της.

Read 994 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς