ΟΛΒ Α.Ε:. Νέο πλοίο με πάνω από 1.500 αυτοκίνητα και μηχανήματα έργου στο λιμάνι του Βόλου

Μετά από τις δύο επιτυχημένες εκφορτώσεις 1.600 και πλέον αυτοκινήτων στο λιμάνι του Βόλου, στις 7 και 19 Ιουλίου 2023, νέο πλοίο, το Ro-Ro Cargo Ship GRANDE ELLADE, κατέπλευσε την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 στον λιμένα προερχόμενο από την Αμβέρσα, με 1.533 καινούργια αυτοκίνητα(τύπου mercedes, volvo, citroen, peugeot κ.α.) και 85 ro – ro μηχανήματα έργου(caterpillar, john deere κ.α.).

Όπως αποδεικνύεται, αποδίδουν θετικά, οι συντονισμένες ενέργειες του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και του Εκτελωνιστικού Γραφείου - Ναυτικού Πρακτορείου “ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Α. Ε.”, καθώς η εταιρεία " ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Α. Ε”- Ναυτικό Πρακτορείο-Διαμεταφορική εταιρεία, εκπροσωπεί τον Όμιλο GRIMALDI GROUP/Minoan Lines στο λιμάνι του Βόλου, με την πρακτόρευση των multipurpose Ro/Ro και Car-Carriers πλοίων.

Τα αυτοκίνητα τοποθετούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο λιμάνι του Βόλου μέχρι τη μεταφορά τους με ειδικά φορτηγά στους τελικούς προορισμούς. Ήδη, από την στιγμή που έγινε γνωστό ο κατάπλους του συγκεκριμένου πλοίου, υπήρξε αγαστή συνεργασία, μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, της εταιρείας " ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Α. Ε. και των λιμενεργατών, προκειμένου η εκφόρτωση να ολοκληρωθεί με επιτυχία όπως και τις δύο προηγούμενες φορές.

 

Read 171 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς