ΔΛΤ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΔΛΤ ΜΥΚΟΝΟΥ (7)

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στις 21/09 το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο νησί της Μυκόνου μετά το κλείσιμο της κρουαζιέρας παγκοσμίως λόγω του COVID19.

MOSES: AutoMated Vessels and Supply Chain Optimisation for Sustainable Short SEa Shipping - Αυτοματοποιημένα πλοία και βελτιστοποίηση αλυσίδας εφοδιασμού για βιώσιμη ναυτιλία μικρών αποστάσεων.

Ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες εγκατάστασης ενός ασύρματου μετεωρολογικού σταθμού και τριών live stream καμερών στο κτίριο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου από την ανάδοχο εταιρεία CYBEX AE, Συστήματα Πληροφορικής και Δικτυακές Υπηρεσίες. Όλες οι συσκευές βρίσκονται σε λειτουργία.

Η Μύκονος αποτελεί δημοφιλή προορισμό για εκατομμύρια τουρίστες που επισκέπτονται ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς είτε ταξιδεύοντας με κρουαζιερόπλοια είτε με το εκτεταμένο δίκτυο ακτοπλοΐας. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου έχει ως κύριο στόχο όλο και περισσότερο, την προσφορά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (Value Added Services – VAS), η οποία αυξάνει τις οικονομικές επιδόσεις και την ελκυστικότητά τους σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες συνεισφοράς στην οικονομία του τόπου.

Ο Δήμος Μυκόνου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων του Υπουργείου Πολιτισμού σας προσκαλούν στα εγκαίνια της αρχαιολογικής περιοδικής έκθεσης που συνδιοργανώνουν με τίτλο «Vanity. Ιστορίες κοσμημάτων από τις Κυκλάδες» την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 και ώρα 20.00 στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου.

Mykonos_logo

Μύκονος 23-10-2013

Την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2013, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση της Ασκούσας καθήκοντα Δημάρχου Μυκόνου, κας Γρυπάρη Ειρήνης και του Αντιπροέδρου του Δ.Λ.Τ.Μυκόνου, κου Χαριτόπουλου Θεόδωρου με τους Προέδρους της Ε.ΛΙΜ.Ε. και MedCruise κους Ανωμερίτη Γεώργιο και Χατζάκο Σταύρο, αντίστοιχα.

Μύκονος 24-09-2013

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου και ο Δήμος Μυκόνου διοργάνωσαν στη λιμενική ζώνη του Παλαιού Λιμένα Μυκόνου, έμπροσθεν του Δημαρχείου, μια βραδιά με παραδοσιακούς χορούς, μουσική, παραδοσιακά μυκονιάτικα μεζεδάκια, μυκονιάτικο κρασί, ρακί, ρακόμελο καθώς και μια μικρή αγορά παραδοσιακών και άλλων τοπικών προϊόντων, προκειμένου οι επισκέπτες μας να γευτούν την παράδοση του πολυαγαπημένου μας νησιού.

Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς