Συνάντηση με εκπροσώπους πλοιοκτητών εταιρειών στο λιμάνι Ραφήνας

Σήμερα 15/4/2015 με πρωτοβουλία του προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του Ο.Λ.Ρ. κ. Γ.Ορκόπουλου, έγινε στα γραφεία του Οργανισμού συνάντηση με εκπροσώπους των πλοιοκτητών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι Ραφήνας, παρουσία του Λιμενάρχη Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας πλοιάρχου Ι.Ρουσάκη.

Συγκεκριμένα στη συζήτηση παρευρέθησαν ο Κ.Τζώρτζης της GoldenStar Ferries, o κ.Δ.Τσούμας της Fast Ferries, ο κ Ν.Καββαλιέρος και ο κ. Χ.Δεληγιάννης της Sea Jet, ο κ. Β.Μαντζουράτος της Blue Star Ferries και ο κ. Ποντικός της κοιν/ξίας Ραφήνας Μαρμαρίου.

Έγινε συζήτηση για θέματα που απασχολούν τον Ο.Λ.Ρ. και τους πλοιοκτήτες και έγινε ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φορείς. Επίσης έγινε ενημέρωση εκ μέρους του προέδρου για τις προοπτικές ανάπτυξης του Λιμένος Ραφήνας με δεδομένο ότι είναι το δεύτερο επιβατηγό λιμάνι της Ελλάδος μετά τον Πειραιά καθώς και για το σχεδιαζόμενο masterplan για την επόμενη 20ετία.

Συμφωνήθηκε από όλα τα μέρη ότι οι επαφές αυτές πρέπει να είναι συχνότερες για την έγκαιρη λύση των προβλημάτων που προκύπτουν καθώς και των προοπτικών που διαφαίνονται ώστε το λιμάνι της Ραφήνας να γίνει το πρώτο επιβατηγό λιμάνι της Ελλάδος με ότι αυτό θετικά συνεπάγεται για τους εμπλεκόμενους φορείς, τους επαγγελματίες και τους ταξιδιώτες.

Read 2020 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς