Υδατοδρόμιο στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. προχωρά με εντατικό ρυθμό τις διαδικασίες για την εγκατάσταση της πλωτής εξέδρας και την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού προκειμένου να λειτουργήσει πολύ σύντομα το νέο Υδατοδρόμιο στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, ευθύνης ΟΛΡ Α.Ε.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει διαγωνισμός ανάδειξης του φορέα λειτουργίας του Υδατοδρομίου και άμεσα θα υποβληθεί αίτημα για επιτόπια επιθεώρηση του χώρου από την αρμόδια επιτροπή Υδατοδρομίων. Με αυτό τον τρόπο μπαίνει στην τελική ευθεία η αδειοδότηση του Υδατοδρομίου Λιμένα Αγίας Μαρίνας Μαραθώνα.

Στόχος της σημερινής Διοίκησης είναι η λειτουργία του νέου Υδατοδρομίου την ερχόμενη τουριστική περίοδο (2016) καθώς και η επέκταση του δικτύου Υδατοδρομίων και στο λιμάνι της Ραφήνας, ευθύνης του ΟΛΡ Α.Ε., ώστε μαζί με το Λαύριο και τον Πειραιά να αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υποδομών για την επιχειρησιακή λειτουργία των υδροπλάνων στην Αττική.

Read 2104 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς