ΔΛΤ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΔΛΤ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (3)

Εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας σύμφωνα με το σχέδιο ασφάλειας των εγκαταστάσεων του νέου λιμένα Αιγίου

Με την παρουσία του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας. Ο δήμαρχος ενημέρωσε το συμβούλιο για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, στην οποία παρευρέθη ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρη Φιλιππάτο και όπου συζητήθηκαν τρόποι για την ανάπτυξη της λειτουργικότητας του νέου λιμένα Αιγίου.

Aigio logo

 16/12/2014

Δελτίο Τύπου

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Ασφαλείας του νέου λιμένα Αιγίου-Θετική εξέλιξη για τη λειτουργία των λιμενικών εγκαταστάσεων

Στην έγκριση του Σχεδίου Ασφαλείας του νέου λιμένα Αιγίου (ΣΑΛΕ) προχώρησε η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, όπως ενημερώθηκε τηλεφωνικά το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Φιλιππάτος.

Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς